Glutenfritt fröknäcke

Nu på kvällen så blev det lite glutenfria fröknäcke med flingsalt. Goda att äta som de är eller med lite smör och en god skiva ost på 😋 Nedan kommer receptet. Trevlig kväll! 😀

 

Glutenfria fröknäcke

 

2 dl majsmjöl

1 dl sesamfrön

1/2 dl hela linfrön

1/2 dl solroskärnor

1/2 dl pumpafrön

2 1/2 dl kokat vatten

1/2 dl rapsolja

Flingsalt

 

Sätt på ugnen på 150 grader

Blanda alla torra ingredienser i en bunke

Koka vattnet och tillsätt det och oljan till mjöl- och fröblandningen 

Rör ihop till en deg

Tryck ut degen på en plåt med bakplåtspapper, med fingrarna eller kavla ut den

Strö på valfri mängd flingsalt

Skär med en kniv valfri storlek innan knäcket gräddas

Grädda i 150 grader i ca 1 timme. Håll koll på att brödet inte bränns

 

Serveras som det är eller med lite smör och en god ostbit 😀

 

 
 
 
 
 
 
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0