Glutenfritt fröknäcke
Nu på kvällen så blev det lite glutenfria fröknäcke med flingsalt. Goda att äta som de är eller med lite smör och en god skiva ost på 😋 Nedan kommer receptet. Trevlig kväll! 😀
Glutenfria fröknäcke
2 dl majsmjöl
1 dl sesamfrön
1/2 dl hela linfrön
1/2 dl solroskärnor
1/2 dl pumpafrön
2 1/2 dl kokat vatten
1/2 dl rapsolja
Flingsalt
Sätt på ugnen på 150 grader
Blanda alla torra ingredienser i en bunke
Koka vattnet och tillsätt det och oljan till mjöl- och fröblandningen
Rör ihop till en deg
Tryck ut degen på en plåt med bakplåtspapper, med fingrarna eller kavla ut den
Strö på valfri mängd flingsalt
Skär med en kniv valfri storlek innan knäcket gräddas
Grädda i 150 grader i ca 1 timme. Håll koll på att brödet inte bränns
Serveras som det är eller med lite smör och en god ostbit 😀



