Glutenfria kanelskorpor

Här kommer ett smaskigt recept på glutenfria kanelskorpor 😀 Receptet är egentligen med vetemjöl, men har gjort om det till glutenfritt 😊 

 

Glutenfria kanelskorpor

 

2 ägg

2 dl socker

80 gram smält smör

7 dl glutenfri mjölmix (jag använde Finax röda)

2 tsk bakpulver

Pärlsocker och kanel till dekorering

 

Sätt på ugnen på 200 grader

Vispa ägg och socker poröst

Smält smöret och blanda i tillsammans med de torra ingredienserna (spara 1 dl mjöl till utbakningen) 

Gör fyra rullar som plattas till lite lätt och läggs på en plåt med bakplåtspapper

Pensla dem med vatten och strö på kanel och pärlsocker 

Grädda i 15 min

Skär sedan i snittar och låt den torka i eftervärmen en stund ca 20-30 min

 

 

 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0